Bőr bilincs csattal és lánccal fekete színben S/M szexhez

Fekete Luxury Fetish Ankles Cuffs, Luxus PU Vinyl anyag kézre vagy bokára. Egyrészes, luxus formatervezett PU és vinyl anyag, másik oldalán puha anyaggal borított szivacs anyag, nikkelmentes fém lánc cinch hevederrel.

Luxus PU Vinyl anyagból készült.
Jellemzők: PU, Vinyl anyag egy oldalon, a másik oldalon puha anyaggal borított szivacsanyag. Nikkelmentes fém lánc cinch hevederrel. Az ábrák csak tájékoztató jellegűek, a termék felnőtteknek 18+!
Nincs visszatérítés a gondolkodás megváltoztatásához. Termékleírás: Anyaga: PU, Vinyl. Fém lánc: Nickle Free.
Hozz létre egy forró és nehéz BDSM jelenetet a luxus fétis szerelem boka mandzsettával. Ez a pár boka bilincs puha, rugalmas bőrből készül, a párnázott belseje gondoskodik arról, hogy a szeretője ne sérüljön, csak mozgásában legyen korlátozva.
Ha a Szexplaza.hu online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott kötözős s/m szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A cím Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?