Bilincs mandzsettával, Luxury Fetish Ankles Cuffs

Luxury Fetish Ankles Cuffs bőr bilincs kötöző S/M szexhez az Intim Center online szexshop és szexbolt kínálatában.

A mandzsetták növelik az érzetet a kötözésben és a szerepjátékok lehetőségeit. Beállíthatod a mandzsetták hosszát, ahogy csak akarod. Bokabilincs a fő funkciója, de bárhová használhatod.
A felnőtt játék termék anyaga PU bőr az egyik oldalán és puha szivacsos anyag a másikon. Nikkelmentes fém lánc heveder. A színe fekete. Súlya kb. 400 gr. Termék hossza 50 cm, szélessége: 10 cm, a magassága 20 cm.
Ha nőknek és férfiaknak ajánlott szex szadómazó segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, mindeféle bilincsek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szex shop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
A bilincs szex közben, jó kis szexkütyü pároknak. A legkedveltebb játékszerek egyike a bilincs, aminek alkalmazása még izgalmasabb lehet, ha szexi jelmezekkel és szerepjátékkal is kiegészítitek. Birkózzatok egy nagyot, ha pedig eldőlt, ki uralkodik a másikon, jöhet a bilincs! Csatoljátok egymást az ágyhoz: a kiszolgáltatott és az uralkodó pozíciója is újszerű élményt nyújthat. Ha te győztél, ezúttal minden rajtad múlik! Párod mozdulatlan áldozatként várja majd, hogy diktáld az iramot, ha azonban ő került felülre, az erős, diadalittas férfi hevessége valószínűleg hamarabb juttat majd a csúcsra, mint eddig bármikor.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?