Anais, Chantal fantáziadús, erotikus tanga

Egy kedvenc bugyit talán csak néhány fülledt éjszakán ölti magára a nő, mégis érdemes érte többet áldozni, mint egy mindennapos darabért, ha el akarod kápráztatni a férfinép valamely szerencsés tagját. Az efféle, selyemből és szaténból megálmodott csodák veszélyes fegyvernek minősülnek, mellyel szemben minden pasi megadja magát, bár nem biztos, hogy felemelt kezekkel.

Az Anais ruházati kollekciójából (melyet az Intim Center szexshop üzletében is megtalál 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!) a következő bemutatott darabunk a Chantal névre hallgató szexi, fekete tanga. Feltűnően fantáziadús forma, a négyszög alakú középső átlátszó tüllt, hármas hevederek fogják oldalt.

A virágos és masnis fehér dekoráció mind a tanga elején, mind a hátsó felén nagyon figyelemfelkeltő. Csipkézett a bugyi széle, így tökéletes kiegészítője a kedvenc ruhájának, kombinénak a fehérnemű. Anyaga 80% poliamid, 20% spandex. Bonyolultsága miatt a csípőt és feneket is kiemeli. Mindenkinek ajánlott a viselése, aki L/XL-es méretet hord! Rendelje meg az online szex webshopunkból, és viselje, hiszen extra szexi alakú lehet benne!

Ilyesmit nem visel mindennap a ruha alatt, hiszen leginkább azt a célt szolgálja, hogy felfedd a titkukat az arra érdemes, beavatott szemek előtt. Éppen ezért eressze el bátran a fantáziáját, hogy megtalálja azt a darabot, ami valóra váltja titkos álmait, és kellő önbizalmat ébreszt, hogy vadmacska lehessen az ágyban.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?